Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015

Ένα συρτάρι γεμάτο μάσκαρα!Πόσες φορές έχουμε βρεθεί σε ένα κατάστημα καλλυντικών με τη διάθεση απλά να αγοράσουμε μία καινούργια μάσκαρα και ξαφνικά το χάος! Όλα μπερδεύονται μέσα στο μυαλό μας και αρχίζουν οι κουραστικές ερωτήσεις! Ποια μάσκαρα να πάρω; Πλαστικό ή τρίχινο βουρτσάκι; Χρωματιστή ή μαύρη; Για όγκο ή για μήκος; Αξίζει να δώσω πολλά λεφτά για μία μάσκαρα; Πως θα ξέρω ότι μου πραγματικά μου ταιριάζει;

Η μάσκαρα είναι ένα πολύ βασικό κομμάτι για τη συλλογή των καλλυντικών μας και υπάρχουν άπειρες επιλογές εκεί έξω αφού όλες οι εταιρίες πλέον λανσάρουν όλο και περισσότερες. Είναι σχεδόν αδύνατο να βρείτε τη μία και μοναδική αλλά μπορείτε με λίγο ψάξιμο να βρείτε πάνω κάτω τι σας ταιριάζει και τι ψάχνετε από μία μάσκαρα έτσι ώστε να αναζητάτε τα χαρακτηριστικά της.

Κατά κόρον η μάσκαρα με πλαστικό βουρτσάκι προσφέρει περισσότερο μήκος και διαχωρισμό από ότι όγκο καθώς το βουρτσάκι της δεν μαζεύει πολύ προϊόν ενώ ταυτόχρονα τα πλαστικά της δοντάκια χτενίζουν τις βλεφαρίδες. Αντιθέτως η μάσκαρα με τρίχινο βουρτσάκι είναι περισσότερο για όγκο καθώς οι τριχούλες της ρουφάνε παραπάνω προϊόν και το αφήνουν πάνω στις βλεφαρίδες με αποτέλεσμα να φαίνονται πιο πλούσιες. 

Έτσι λοιπόν μπορούμε να επιλέξουμε πιο εύκολα τη μάσκαρα που ταιριάζει στις δικές μας ανάγκες. Μία μαύρη μάσκαρα είναι η πιο απαραίτητη για τη συλλογή μας και ταιριάζει με όλα τα λουκ. Τέλος πρέπει να δίνουμε βάση στη σύσταση της μάσκαρα. Πρέπει να είναι απαλή ώστε να μπορεί να δουλευτεί, να μην σκληραίνει τις βλεφαρίδες και να αφαιρείτε εύκολα στο ντεμακιγιάζ.

Κατά τη διάρκεια της δικιάς μου αναζήτησης δοκίμασα αρκετές. Άλλες πέρασαν τα τεστ και άλλες απέτυχαν παταγωδώς!

Με πλαστικό βουρτσάκι: Η They're Real από την Benefit μία από τις δημοφιλέστερες μάσκαρα που κυκλοφορούν και όχι άδικα! Το βουρτσάκι της αποτελείτε από πλαστικά μεγαλύτερα και μικρότερα δοντάκια που χτενίζουν απαλά τις βλεφαρίδες δίνοντας πολύ μήκος αλλά και αρκετό όγκο. Η ποιότητα της είναι καταπληκτική ενώ ένα από τα πρωτοποριακά της χαρακτηριστικά είναι η κορυφή της που αποτελείται και αυτή από πλαστικά δοντάκια που μας επιτρέπουν να φτάνουμε και τις πιο μικρές βλεφαρίδες. 


Μία μάσκαρα για απόλυτο μήκος και διαχωρισμό είναι η Telescopic από τη L'Oreal Paris. Το πλαστικό της βουρτσάκι κάνει μία ελαφριά καμπύλη που βοηθάει πολύ στην εφαρμογή της. Δεν φορτώνει το βουρτσάκι με παραπάνω προϊόν, δεν βαραίνει καθόλου το βλέμμα και κάνει τις βλεφαρίδες να φτάνουν στο φρύδι. Μία από τις αγαπημένες μάσκαρα της Carli Bybel που αξίζει να της δώσετε μία ευκαιρία! 


Το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση στην 3D από την Erre Due στην απόχρωση Plum είναι το ασυνήθιστο μωβ χρώμα της! Γλυκαίνει κατευθείαν το βλέμμα ενώ ταυτόχρονα πάει με όλα τα χρώματα ματιών. Είναι μία υπέροχη επιλογή για το φθινόπωρο αν έχετε βαρεθεί το μαύρο και το καφέ και δεν θέλετε ένα έντονο neon χρώμα. Δίνει πολύ μήκος αλλά και αρκετό όγκο. Μία μάσκαρα που σίγουρα θα έπαιρνα και σε μαύρη απόχρωση για να μπορώ να την φοράω καθημερινά. 
Με τρίχινο βουρτσάκι:
Μία από τις αρκετά οικονομικές μάσκαρα είναι η Wonder Lash από την Golden Rose που υπόσχεται 12 επί όγκο και καμπύλη και πραγματικά δίνει ένα πολύ έντονο αποτέλεσμα. Είναι μία από τις πιο μαύρες μάσκαρα που έχω δει αλλά δεν είναι κατάλληλη για τα δικά μου γούστα καθώς κάνει αρκετά σκληρές, δύσκαμπτες και βαριές τις βλεφαρίδες μου. 

Αν θέλετε τις βλεφαρίδες σας να ξεχωρίσουν για τον απίστευτο όγκο και μήκος τους πρέπει σίγουρα να δοκιμάσετε την Magna Lash από την Radiant! Έχει ένα από τα μεγαλύτερα τρίχινα βουρτσάκια που υπάρχουν στην αγορά με πολλές τριχούλες που φορτώνουν πολύ προϊόν και με μία μόνο στρώση δίνουν την εντύπωση ότι φοράτε μία έξτρα σειρά από βλεφαρίδες! Η μόνη δυσκολία που μπορεί να αντιμετωπίσετε με αυτή τη μάσκαρα είναι το γεγονός ότι δεν μπορείτε να φτάσετε στα δύσκολα σημεία όπως οι εσωτερικές γωνίες ή οι κάτω βλεφαρίδες καθώς μπορεί πολύ εύκολα να λερωθείτε! 
Μία μάσκαρα με πολλά υποσχόμενο όνομα είναι η Better than Sex από την Τοο Faced. Το βουρτσάκι της είναι πολύ διαφορετικό από τα κλασικά βουρτσάκια καθώς κάνει μία καμπύλη προς τα μέσα ενώ οι εξωτερικές μεριές της γίνονται πιο χοντρές. Με τον τρόπο αυτό αγκαλιάζει τέλεια το ημικύκλιο του ματιού και αφήνει προϊόν πολύ εύκολα ακόμα και στη βάση των βλεφαρίδων. Μια μάσκαρα κατά κύριο λόγο για όγκο που πρέπει να τις δώσετε λίγο χρόνο καθώς όταν είναι φρέσκια η σύσταση της είναι αρκετά υγρή. Η Miss Manga από την L'Oreal Paris είναι μία μάσκαρα που προτιμώ ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό καθώς μπορώ να την χτίσω πολύ εύκολα ανάλογα με το αποτέλεσμα που επιθυμώ. Το βουρτσάκι της είναι κωνικό και βολεύει για τις πάνω αλλά και για τις κάτω βλεφαρίδες. Παρόλο που δίνει εξαιρετικό όγκο δεν κολλάει τις βλεφαρίδες παραπάνω από όσο πρέπει ενώ ταυτόχρονα τις κάνει πολύ ελαστικές.  
Η Sumptuous Extreme από την Estee Lauder δεν είναι μία μάσκαρα που με εντυπωσίασε. Το τεράστιο κωνικό βουρτσάκι της ήταν πολλά υποσχόμενο αλλά το αποτέλεσμα της δεν ικανοποίησε τα γούστα μου. Πιστεύω ότι μπορείτε να βρείτε καλύτερες μάσκαρα με πολύ λιγότερα χρήματα. 
Αν θέλετε να κάνετε ένα ιδιαίτερο δώρο στον εαυτό σας ή σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο τότε η Hypnose Drama από την Lancome είναι μια υπέροχη επιλογή. Έχει την πιο υπέροχη σύσταση που έχω συναντήσει σε μάσκαρα και προσφέρει ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα που δίνει πολύ όγκο και μήκος. Παρόλα αυτά δεν είναι καθόλου βαριά στα βλέφαρα και κάνει τις βλεφαρίδες να φαίνονται εντυπωσιακές αλλά και συνάμα πολύ φυσικές. Λες και έχετε εκ του φυσικού σας πυκνές και τεράστιες βλεφαρίδες! All time favorite! 


Τέλος, μία από πιο γνωστές μάσκαρα εδώ και χρόνια είναι η Dior Show από Christian Dior. Είναι μία κλασσική αξία που αν την δοκιμάσετε σίγουρα θα την ερωτευτείτε για την ποιότητα της και για το αποτέλεσμα που προσφέρει. Το συγκεκριμένο χρώμα είναι ένα υπέροχο μπλε που κάνει τις βλεφαρίδες πολύ εντυπωσιακές και θα κάνει τα μάτια σας να ξεχωρίζουν από χιλιόμετρα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου